Известие

Collapse
No announcement yet.

Теч до предна лява гума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Теч до предна лява гума

Добър вечер, имам следният проблем. Спрях на едно место 2 3 часа и след това видях малка локвичка със синкава течност клоняща към вода под предната лява гума . Не бях сигурен дали е от мен проверих масло , масло селеспийд антифриз сичко беше нормално.Тръгнах и след 10тина минути заби на втора скорост и не искаше да смени на 3та. Успях да сменя след доста опити. Сега в двора като я пааркирах след определено време видях капки на същото място. Ясно е че има теч въпроса ми е дали мога да стигна до сервиз без да прецакам нещо сериозно.
    Last edited by Alfa_147 selespeed; d.m.y г., 22:21.

....фръля масо от Селето....,капачката на казанчето е с мъркучле и баш от там го плюе до левата гума,причината не помня,има тема за Селетата http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34244
    Най-добре оди у сервиз.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Маслото на селеспийда е червено отворих го а иначе локвата е от синкаво прозрачна течност или поне от земята на такава я оприличих. И дори да хвърля няма логика да зацепи на 2ра по скоро е робота както каза едно друго момче от форума

Comment

Първоначално публикувано от Alfa_147 selespeed Покажи съобщение
        Маслото на селеспийда е червено отворих го а иначе локвата е от синкаво прозрачна течност или поне от земята на такава я оприличих. И дори да хвърля няма логика да зацепи на 2ра по скоро е робота както каза едно друго момче от форума
        Маслото на Селето не е червено!
        Бледо жълтее...
        Логика да зацикли има,това е хидравлична система,когато няма нужното налягане е нормално да зацикли.
        Кой,кво и къде казва няма значение,аз мога да кажа,че съм дебел негър с раста.....ходи в читав сервиз.
        Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:30.

Comment

Е добре тогава казанчето в левия калник с червеното какво е ?

Comment

Е добре тогава казанчето в левия калник с червеното какво е ?
            То е за Селето,просто не си с правилното масло....

Comment

В александър ауто ми го наляха след смяна на помпата за налягането сега какво да правя :Д
              Ще им кажа да си го сменят за тяхна сметка :@
              Last edited by Alfa_147 selespeed; d.m.y г., 00:47.

Comment

И след това ходене за рекламацията НИКАКВО ХОДЕНЕ В АЛЕКСАНДЪР АУТО ПОВЕЧЕ!!!
                Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Ама вие си противоречите едно една тема и каио е писал там и ясно се казва че маслото за робота е цс спийд а то е червено пък сега ми обяснявате ал ауто колко са тъпи и че било жълто????????????? http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=61568

Comment

Възможно ли е да ти тече от рейката?

Защо мислиш, че проблемът със селето е свързан с теча?

Не знам как е при 147, но при мен /156/ точно там капеше синкава рядка гняс, и се оказа рейка.
                    За пореден път аз влизам в бой.
                    Последният истински сега предстои.
                    За такъв ден живей.
                    За такъв ден умри.

Comment

Ама вие си противоречите едно една тема и каио е писал там и ясно се казва че маслото за робота е цс спийд а то е червено пък сега ми обяснявате ал ауто колко са тъпи и че било жълто????????????? http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=61568
                      CS Speed е жълто,няма червено,евентуално може да придобие червеникъв отенък,ако преди това е наливано обикновено хидравлично масло.Има доста хора,които си карат селетата с хидравлично червено масло,но аз лично не го препоръчвам.
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Имам една бутилка цс спийд и като погледна вътре червено та червено незнам...
                        А за рейката знам от предишния собственик че е натегната на макс защото не е в ред нещо и е напълно възможно да тече от там.
                        Обаче това не обяснява защо вкарах 3та от 10тия опит за щастие след това не е имало проблем

Comment

Нашия,без да се сърдиш,но тук врачки няма,иди в сервиз.
                          Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Working...
                          X